Om oss

Grad-In AB i Varberg har sedan starten 1993 vuxit till en av landets största leverantörer av produkter för vattenburen värme och med ett av Nordens bredaste lager av panelradiatorer. Över 25 års erfarenhet kombinerat med ett noga utvalt sortiment ger dig värmelösningar av hög kvalitet.  Genom att montera, packa och märka enligt dina anvisningar sparar vi dyrbar tid för installatören. 

Vi levererar värme till allt från enskilda, lokala VVS-installatörer till rikstäckande installatörfirmor och hustillverkare inom både Sverige och Norge. Hus och lägenhetskomplex, museum och kontorsbyggnader – inget projekt är för litet eller för stort. Kika på referensobjekt för att få reda på vad vi kan utföra tillsammans!

Vi har värme från golv till tak. Vi säljer golvvärme, radiatorer, konvektorer och takpaneler. Endast efter noggrann utvärdering tar vi in nya produkter. Våra in-house tekniska experter håller noga koll på marknadens utveckling genom intensiv global bevakning av branschen för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för just ditt projekt. Läs mer under produkter.

Grad-in är en del av Intaga AB. Intagagruppen är en familjeägd koncern med bl.a. dotterbolagen Manovi Varberg, DA-Elektronik, Grad-in och Cremo Boats.

Intaga är en växande familjeägd koncern med stor framåtanda och tydligt servicefokus. Företaget är moderbolag bl.a. till Manovi Varberg, DA-Elektronik, Grad-in, Cremo Boats samt Cremo Carbox. Huvudkontoret samt tillverkningsindustri och samt lager och försäljning hittar du i vackra Torpa några få minuter från motorvägsavfarten Varberg Nord, där vi nyligen gjort en stor utbyggnad för att möta framtida utveckling. I Intaga Gruppen arbetar idag 75 personer. Våra systerbolags hemsidor berättar mer:

Vill du bli en del av teamet på Grad-in?

Grad-in är ett framåtlutat företag. Vi vill växa och utvecklas. I byggnader från 2022 är vi rustade för framtiden. Dina blivande kollegor är i blandade åldrar, och har alla mycket kunskap att dela med sig av. Stämningen är familjär, och vi ställer upp för varandra.

Vi har inga tjänster ute just nu men du är välkommen att skicka ditt CV till patrik.johansson@grad-in.se.